Robben nog vraagteken, alleen bij zege Oktoberfest

Reacties

Bayern München-trainer Josep Guardiola heeft nog geen uitsluitsel kunnen geven over de beschikbaarheid van Arjen Robben dinsdag voor in het duel met de verrassende koploper SC Paderborn.

Robben nog vraagteken, alleen bij zege Oktoberfest

'Arjen is er misschien bij', vertelde Guardiola een dag voor de thuiswedstrijd. Na de afsluitende training neemt de Spanjaard een besluit over het selecteren van Robben. Frank Ribéry is daarentegen niet van de partij.

Robben moest zaterdag in de warming-up afhaken. In plaats van een basisplaats tegen Hamburger SV werd zijn nam geschrapt als beschikbare spelers. De Oranje-international sprak na afloop van de 0-0 van een voorzorgsmaatregel nadat hij weer last had gekregen van zijn bovenbeenspier (hamstring).

Guardiola zal de beschikbaarheid van Robben verwelkomen voor het midweekse Bundesliga-duel. 'We kunnen niet in drie dagen tijd dezelfde spelers gebruiken. We hebben de hele selectie nodig.'

Bayern wacht dinsdag de verrassende koploper SC Paderborn als tegenstander. De Bayern-trainer is bekend met de kracht van de promovendus. 'We weten ook waarom ze bovenaan staan. Ze spelen zeer agressief en zullen dat ook tegen ons doen. Ze hebben niets te verliezen.'

Voor de Bayern-spelers is er een aantrekkelijk vooruitzicht met het oog op de gaande oktoberfeesten in München. 'Als we winnen kunnen ze gaan, anders kunnen we beter thuisblijven', aldus Guardiola.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.