Robben mokt: 'Mijn doelpunt maakt me nog niet gelukkig'

Als invaller nam Arjen Robben vrijdag de onzekerheid weg bij Bayern München. Toch was de treffer geen antwoord op de onvrede van de Oranje-international.

Robben maakte vrijdag het tweede doelpunt van Bayern München, dat daardoor de zege op VfL Wolfsburg niet meer kon ontgaan (2-0). Maar echt vrolijk maakte het de Oranje-international allerminst.

'Ik heb wel gescoord, maar ik kan daar niet blij over zijn', zei Robben na de overwinning. 'Want ik wil meer spelen. Natuurlijk ben ik blij voor de ploeg, maar ik kan zelf natuurlijk niet tevreden zijn. Daarom ga ik nu liever in de bus zitten, want ik wil niets verkeerds zeggen.'

Het gebrek aan speeltijd - Robben kreeg twaalf minuten - zit de aanvaller dwars. Trainer Jupp Heynckes beseft dat de frustratie diep zit bij de Oranje-international. 'Arjen is supergemotiveerd, dat had ik in de rust al gezien', aldus de coach, die zorg moet dragen dat de motivatie op de juiste manier tot uitdrukking komt en de ploeg niet negatief gaat beïnvloeden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.