Robben: 'Mijn doel is simpel, ik wil er bij de start bij zijn'

Reacties

Een week voor het echte startsein was Arjen Robben al op het trainingsveld van Bayern München te vinden. De Oranje-international werkt met een positief gevoel toe naar de eerste werkdag van de nieuwe trainer Carlo Ancelotti.

Robben: 'Mijn doel is simpel, ik wil er bij de start bij zijn'

Samen met teamgenoot Holger Badstuber liet Robben zich maandag al zien op het trainingsveld van Bayern München, een week voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen echt van start gaat.

De Oranje-international, die in maart zijn seizoen zag eindigen door een bovenbeenblessure, wil met zijn vervroegde start er zeker van zijn dat hij onder Ancelotti niet met een achterstand begint.

'Het gaat goed. Ik kan tevreden zijn', toonde Robben zich tegen het Duitse TZ positief. 'Ik heb de eerste paar weken na de bekerfinale doorgetraind en ben in mijn vakantie verder gegaan. Ik ben een weekje eerder begonnen. Mijn doel is simpel. Als de ploeg op de elfde weer terugkomt, dan wil ik erbij zijn. En dan moet je wel wat doen.'

Voor de vervroegde start van de voorbereiding heeft Robben geen overleg gehad met Ancelotti. 'Ik heb hem nog niet gezien of gesproken. Ik heb van anderen alleen maar positieve verhalen gehoord', aldus de aanvaller. 'Maar als speler moet je het ervaren. Ik kijk uit naar de samenwerking. Weer een toptrainer. Ik heb er in mijn carrière een paar meegemaakt. Het was steeds weer een grote eer. Ik hoop dat het nu ook zo zal zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.