Robben hervat groepstraining in aanloop naar Super Cup

Reacties

De selectie van Bayern München begon maandag weer met de trainingen in eigen land. Daarbij liet ook Arjen Robben zich zien. De Nederlander herstelt van een blessure.

Robben hervat groepstraining in aanloop naar Super Cup

Der Rekordmeister keerde vrijdag terug van een achtdaagse trip door China. Daar speelde het oefenduels met Valencia (4-1 winst), Internazionale (1-0 winst) en Guangzhou Evergrande (0-0, verlies na strafschoppen). Na twee vrije dagen om bij te komen van die reis meldden de spelers van trainer Pep Guardiola zich maandag weer op het trainingscomplex.

Het goede nieuws voor Guardiola was dat vedette Robben zich weer aansloot bij de groepstraining nadat hij de trip nog had moeten missen. De Nederlander is bezig honderd procent fit te worden nadat hij eind april in de halve finale van het Duitse bekertoernooi tegen Borussia Dortmund een spierscheuring in zijn linkerkuit had opgelopen. In dat revalidatieproces liep hij onlangs tegen 'lichte spierproblemen' aan.

Nu is hij dus weer terug op het trainingsveld. 'Ik heb de afgelopen dagen prima kunnen werken aan mijn herstel. Ik ben erg blij, want wat fit worden betreft gaat alles volgens plan', zo meldde Robben maandag op de website van zijn werkgever. Zaterdag (20.30 uur) staat voor landskampioen Bayern de DFL-Super Cup tegen bekerwinnaar VfL Wolfsburg op de rol. De kans lijkt niet groot dat Robben dan al in actie komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.