Revaliderende Robben mist trip naar China

Reacties

Terwijl Bayern München afreist naar China voor een lucratieve oefentrip, blijft sterspeler Arjen Robben achter in Beieren. Bayern spreekt over 'lichte spierproblemen' bij de vleugelspeler.

Revaliderende Robben mist trip naar China

Robben is bezig honderd procent fit te worden nadat hij eind april in de halve finale van het Duitse bekertoernooi tegen Borussia Dortmund een spierscheuring in zijn linkerkuit had opgelopen. De 31-jarige vleugelaanvaller volgt onder begeleiding van de nieuwe clubartsen Andreas Schlumberger en Thomas Wilhelmi een speciaal revalidatieprogramma.

Robben kon eerder deze week tegenover Voetbal International nog niet aangeven of hij meeging naar China of in Beieren verder ging werken aan zijn verdere herstel. 'Dat wordt nog bepaald, beide opties zijn mogelijk', aldus de 86-voudige international.

Bayern hoopt Robben met een speciaal revalidatieprogramma klaar te stomen voor de eerste competitiewedstrijd op 14 augustus, als Hamburger SV op bezoek komt. Overigens ontbreken ook Franck Ribéry, Holger Badstuber, Dante en Jan Kirchhoff bij de oefenstage in China.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.