RKC Waalwijk en Chevalier ontbinden per direct contract

RKC Waalwijk en aanvaller Teddy Chevalier zijn van elkaar verlost. De 25-jarige Franse spits kwam de laatste maanden verscheidene keren in opspraak en woensdagavond bereikten de club en de speler een akkoord over het ontbinden van zijn contract.

RKC Waalwijk en Chevalier ontbinden per direct contract

'We zijn in gesprek en hebben nog maar één handtekening nodig', aldus hoofdschout Janus van Gelder namens de technische leiding van de Waalwijkers. 'Ik verwacht dat we vanavond na 21.00 uur eruit zijn.'

Dat RKC en Chevalier, die nog een contract tot medio 2015 had in Waalwijk, akkoord zijn over een vroegtijdig afscheid, betekent niet dat de Waalwijkers geen transfersom zullen ontvangen. Mogelijk wordt daar nog een afspraak over gemaakt. Voor Chevalier was al belangstelling vanuit België.

'Teddy voelt zich niet op zijn gemak en was de laatste tijd ook niet helemaal fit', vertelde Van Gelder maandag al. 'Wij hebben in Waalwijk een kleine organisatie en willen werken met jongens die graag voor de club willen spelen. We hopen dat er snel een oplossing komt.'

Chevalier kwam dit seizoen tot op heden tot 29 competitieduels waarin hij acht keer trefzeker was. Die doelpunten dateren wel allemaal van 2012, het jaar waarin hij een beloftevolle start maakte bij RKC. Na de jaarwisseling kwam de klad erin en zorgden enkele conflicten voor een onhoudbare situatie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen