Na Chevalier ook Lamey in genade aangenomen bij RKC

Michael Lamey (33) is maandag na een gesprek met trainer Erwin Koeman weer aangesloten bij de selectie van RKC Waalwijk. De verdediger werd vorige week uit de spelersgroep gezet.

Na Chevalier ook Lamey in genade aangenomen bij RKC

De club legde de verdediger vorige week een disciplinaire schorsing op vanwege 'onprofessioneel gedrag' op de training. Om die reden maakte hij afgelopen zaterdag in het met 3-1 verloren duel bij Roda JC geen deel uit van de selectie.

Lamey deelde vorige week woensdag een klap uit aan ploeggenoot Robert Braber. Maandag moest de voormalige speler van onder meer PSV en AZ aan Koeman beterschap beloven.

Eerder dit seizoen werd spits Teddy Chevalier al een keer disciplinair geschorst door RKC. Staf en ploeggenoten stoorden zich toen aan het egocentrische gedrag van de Fransman. Hij is inmiddels weer in genade aangenomen door Koeman.

De Brabanders hebben na de nederlaag bij Roda JC nog maar één punt voor op de Limburgers. Komende zondag wacht RKC de moeilijke thuiswedstrijd tegen Vitesse. Een week daarna gaat de ploeg op bezoek bij NEC.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen