Koeman heeft goed gevoel over rentree van Chevalier

Erwin Koeman kijkt met een goed gevoel terug op de comeback van Teddy Chevalier bij RKC Waalwijk. De aanvaller, die twee duels miste vanwege een disciplinaire schorsing, kwam zondag tegen Feyenoord (1-1) bij aanvang van de tweede helft binnen de lijnen voor Nourdin Boukhari.

Koeman heeft goed gevoel over rentree van Chevalier

In die 45 minuten kwamen de Brabanders, die halverwege tegen een 1-0 achterstand aankeken, op gelijke hoogte. Chevalier had geen aandeel in de 1-1, maar de Fransman viel wel op door zijn gedreven spel.

'Teddy heeft zich kapot gewerkt. En dat is een goed teken, vind ik', laat Koeman weten in Voetbal International. 'Hij heeft aangetoond dat hij zich voor zijn elftal in wil zetten. Dit biedt hoop voor de komende weken.'

RKC bezet de vijftiende plaats op de ranglijst. De ploeg heeft vier punten meer dan nummer zestien Roda JC, dat zaterdag 27 april de tegenstander is van de Brabanders. Komende zaterdag treffen de Limburgers hekkensluiter Willem II in Tilburg, terwijl RKC de lastige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo wacht.

'Dus wil ik nog niet stellen dat we al veilig zijn', waakt Koeman voor te veel optimisme. 'We moeten zeker nog één keer winnen met RKC. Daar moet iedereen bij ons van doordrongen zijn.' (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen