Riera wil naar minder biedend Liverpool

Liverpool wil Albert Riera graag naar Engeland halen. Zijn huidige club Espanyol heeft echter een alternatief achter de hand met een beter bod.

Riera wil naar minder biedend Liverpool

De overgang van de Spaanse linkspoot is nog omgeven door twijfels en onzekerheden. Beide clubs hebben een vermeend akkoord over een transfersom van ruim elf miljoen euro tegengesproken. Ook met Riera is Liverpool nog niet tot een vergelijk gekomen.

Met de sluiting van de transfermarkt in zicht is haast geboden. Espanyol heeft er nog een schepje bovenop gedaan en wil binnen 48 uur een oplossing. De Spaanse club weet zich in de rug gesteund door een andere Engelse bieder. Naar verluidt wil Everton verder gaan dan Liverpool.

'Eén club heeft geboden wat we vragen. Een ander zit eronder', aldus technisch directeur Paco Herrera in El Mundo Deportivo. 'De speler is alleen geïnteresseerd in de club die het minste heeft geboden. Maar wij zullen de vraagprijs niet laten zakken.'

'Dit is een cruciale periode', zegt Herrera op de website van Espanyol. 'Maar de verschillen zijn niet zo groot dat ze niet kunnen worden weggewerkt. In twee, drie dagen is er een oplossing, ook omdat er niet meer tijd is.'

Riera heeft op huurbasis al kennisgemaakt met het Engelse voetbal. De 26-jarige aanvaller maakte een half jaar vol bij Manchester City voor hij in 2006 terugkeerde naar Espanyol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen