Revaliderende Wijnaldum voert trainingsintensiteit op

Reacties

Georginio Wijnaldum heeft tijdens de laatste trainingssessie van PSV in Gran Canaria de volgende stap in zijn revalidatieproces gezet. De van een zware rugblessure herstellende aanvoerder van PSV werkte een zeer intensieve baltraining af.

Revaliderende Wijnaldum voert trainingsintensiteit op

Dat deed hij samen met Mathias 'Zanka' Jørgensen (dijbeenblessure), en Peter van Ooijen (enkelblessure). Het zal zeker nog een week of zes duren voordat Wijnaldum volledig inzetbaar is voor PSV. Mogelijk kan hij wel eerder als invaller zijn rentree maken. Wijnaldum kwam dit seizoen in de Eredivisie pas zes keer in actie voor PSV. Zijn laatste wedstrijd dateert van 14 september.

De door De Telegraaf gemelde belangstelling van FC Kopenhagen voor Jørgensen zal niet tot een transfer leiden. 'Mijn situatie bij PSV is moeilijk, maar een terugkeer naar Denemarken heeft niet mijn voorkeur', aldus de verdediger, die door PSV in 2012 werd overgenomen van Kopenhagen, tegenover Voetbal International.

PSV speelt zaterdagavond tegen FC Augsburg de finale om de Maspalomas Cup. Die wedstrijd laat Ola Toivonen aan zich voorbij gaan. Hij heeft last van een hamstring en trainde daardoor apart van de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.