Cocu tevreden over experiment Park in duel met Plovdiv

Reacties

Trainer Phillip Cocu was na de 3-0 overwinning van PSV op Lokomotiv Plovdiv met name te spreken over de rol van Ji-Sung Park en de sterke tweede helft van zijn ploeg in het oefenduel.

Cocu tevreden over experiment Park in duel met Plovdiv

'Een nette overwinning', zei Cocu tegen Voetbal International. 'Aan het begin kon je goed zien dat wij pittig hebben getraind deze week. Toch toonde het elftal dat het na de rust een tandje bij kan schakelen. Dat resulteerde in twee doelpunten.'

In Maspolomas keerde Stijn Schaars terug op het middenveld. De captain werd in het middenrif bijgestaan door Ji-Sung Park. Een nieuwe positie voor de Zuid-Koreaan.

Cocu was zeer te spreken over het optreden van de ervaren Park. 'Ik vond dat hij het prima invulde. En hij voelt zichzelf ook prettig in die rol. Wie weet dat dit iets is voor ons in de toekomst', meende Cocu.

Door de ruime zege plaatste de Brabantse ploeg zich voor de finale van het internationale toernooi van Maspalomas. Zaterdag speelt PSV in de eindstrijd tegen Bundesliga-club FC Augsburg (20.00 uur Nederlandse tijd).

(Thijs Slegers)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.