Reus wijst interesse United op voorhand af

Reacties

Manchester United kan zich de moeite besparen een poging te wagen Marco Reus te verleiden tot een overstap naar Old Trafford. De Duitse international belooft Borussia Dortmund zijn trouw.

Reus wijst interesse United op voorhand af

Reus heeft een sterk seizoen achter de rug, waarin hij in 42 officiële duels voor Borussia Dortmund bij 43 goals betrokken was als aangever dan wel afmaker. Met die grote bijdrage aan het succes van de Duitse bekerfinalist heeft hij zich ook in de kijker gespeeld bij buitenlandse grootmachten.

Bij Manchester United zou hij zelfs bovenaan het verlanglijstje staan. Maar de Engelse club hoeft geen moeite te doen. 'Ik kan met zekerheid zeggen dat ik ook het seizoen 2014/15 bij BVB speel', is Reus stellig in Kicker. 'Ik hoef eigenlijk niet steeds te moeten aangeven hoe lekker ik me voel in Dortmund.'

'Voor mij is het altijd een droom geweest om als prof in dit stadion en voor deze club te spelen. Na tien jaar in de jeugd moest ik via Ahlen en Mönchengladbach een stap terug doen, om er twee naar voren te kunnen maken. Nu ben ik terug in Dortmund en voel me compleet gelukkig en heb ik nog een contract tot medio 2017.'

In die verbintenis staat wel een ontsnappingsclausule, die Reus in staat stelt over een jaar bij Dortmund te vertrekken als een club bereid is de afgesproken 35 miljoen euro neer te leggen. Beide partijen zijn al een jaar in gesprek om deze clausule te schrappen.

 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.