Rentree Mathijsen lonkt bij afhaken Kongolo

Reacties

Terence Kongolo heeft liesklachten overgehouden aan de training bij Feyenoord, terwijl Lex Immers nog steeds ontbreekt op het trainingsveld van de Rotterdammers.

Rentree Mathijsen lonkt bij afhaken Kongolo

Mocht de 21-jarige verdediger niet op tijd fit zijn voor het duel van zondag met FC Groningen lijkt Joris Mathijsen, die in tegenstelling tot Kongolo met een basishesje trainde, zijn vervanger te worden.

Overigens verwacht Kongolo dat hij gewoon in actie kan komen in stadion Euroborg. Maar mocht Kongolo het niet halen speelt de 35-jarige Mathijsen zijn eerste competitiewedstrijd sinds 18 oktober 2014. Die dag was Feyenoord in eigen huis met 2-1 te sterk voor Heracles Almelo.

Behalve Kongolo is ook Immers een twijfelgeval voor de wedstrijd van zondag. De middenvelder ontbrak afgelopen zondag al tegen Go Ahead Eagles (1-0 nederlaag Feyenoord) vanwege een knieblessure. In De Kuip werd Immers vervangen door Jens Toornstra.

Zondag neemt Feyenoord het in het hoge noorden op tegen FC Groningen. Voor de Rotterdammers een cruciaal duel met het oog op de derde plaats. Op dit moment, met nog drie speelronden voor de boeg, is de voorsprong op achtervolger Vitesse vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.