Rentree Marchisio na 'zware kruisbandblessure' lonkt

Reacties

Claudio Marchisio keert dinsdagavond terug in de wedstrijdselectie van Juventus. Dat doet de middenvelder anderhalve week nadat bij hem nog een zware kruisbandblessure werd geconstateerd.

Rentree Marchisio na 'zware kruisbandblessure' lonkt

De Oude Dame gaat dinsdag op bezoek bij Fiorentina in het kader van de Coppa Italia. De heenwedstrijd in de halve finale werd door Fiorentina in Turijn gewonnen: 1-2. Juve-trainer Massimiliano Allegri bevestigde maandag dat zijn ploeg mét Marchisio in de gelederen op jacht gaat naar een finaleplaats.

En dat is opmerkelijk, aangezien hij anderhalve week geleden nog een zware blessure leek te hebben opgelopen. Vorige week vrijdag verliet hij het trainingskamp van de nationale ploeg, waarna de medische staf van Italië meldde dat hij een zware kwetsuur aan de kruisband had opgelopen.

Het leidde tot een storm van kritiek vanuit het Juve-kamp aan het adres van bondscoach Antonio Conte, nota bene voormalig trainer van Juventus. Maar de medici van de club uit Turijn kwamen even later met een totaal andere lezing: met enkele dagen rust zou de blessure van Marchisio wel genezen moeten zijn. Dat blijkt inderdaad het geval, al is het de vraag of de middenvelder dinsdag in actie komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.