Juve komt met volstrekt andere diagnose over Marchisio

Reacties

Claudio Marchisio komt dit seizoen mogelijk tóch nog in actie. Waar de Italiaanse bond (FIGC) eerder deze vrijdag nog bekend maakte dat de 29-jarige middenvelder tijdens een training van de nationale ploeg schade aan een kruisband had opgelopen, is de medische staf van Juventus tot een heel andere conclusie gekomen.

Juve komt met volstrekt andere diagnose over Marchisio

Marchisio keerde vrijdagmiddag terug in Turijn en liet zich daar onderzoeken. Een MRI-scan bracht volgens de lezing van Juventus geen enkele schade aan de voorste kruisband van zijn rechterknie aan het licht. De 51-voudige international moet volgens zijn werkgever een paar dagen rust houden, waarna zijn conditie van dag tot dag zal worden bekeken.

Hoe anders was het bericht dat vanmiddag nog naar buiten kwam. De medici van de Squadra Azzurra kwamen tot de conclusie dat Marchisio een kruisband had afgescheurd en dat hij daardoor minimaal zes maanden aan de kant zou staan. Het had een flinke tegenvaller betekend voor Juventus, dat nu toch nog mag hopen op een rentree voor het einde van het seizoen. Daarmee is zelfs deelname van Marchisio in de kwartfinale van de Champions League tegen AS Monaco (14 en 22 april) nog een mogelijkheid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.