Rentree Larsson bij Heerenveen nabij door laserbehandeling

Reacties

Sam Larsson hoopt komende zaterdag tegen Go Ahead Eagles de eerste minuten na zijn blessure te kunnen maken. De Zweedse vleugelspeler lijkt na een laserbehandeling volledig hersteld van een hardnekkige scheenbeenblessure.

Rentree Larsson bij Heerenveen nabij door laserbehandeling

De verwachtingen waren hooggespannen toen Heerenveen Larsson afgelopen zomer overnam van IFK Göteborg, maar de 21-jarige vleugelspits kwam dit seizoen pas twee keer in actie voor de Friezen. Inmiddels staat hij al twee maanden aan de kant door zijn kwetsuur.

Afgelopen vrijdag trainde Larsson voor het eerst gedeeltelijk met de groep mee van trainer Dwight Lodeweges. 'Het gaat de goede kant op, maar we moeten deze week afwachten hoe hij op de geleverde inspanning reageert', aldus fysiotherapeut Erik ten Voorde.

Tegen Go Ahead gaat Heerenveen op jacht naar de eerste competitiezege sinds 28 september (1-0 tegen PSV). Sindsdien verloor de huidige nummer acht van de Eredivisie van Willem II (1-2) en FC Twente (0-2) en leverden duels met SC Cambuur (2-2) en PEC Zwolle (2-2) een punt op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.