Rentree Kuijt bij Feyenoord opnieuw uitgesteld

Reacties

In tegenstelling tot wat Giovanni van Bronckhorst vier dagen geleden vertelde komt Dirk Kuijt woensdag in de oefenwedstrijd tegen de Oostenrijkse vierdeklasser SV Kematen niet in actie. Afgelopen week liet hij het duel met SC Feyenoord ook al schieten.

Rentree Kuijt bij Feyenoord opnieuw uitgesteld

Kuijt kijkt in Seefeld vanaf de kant toe hij zijn ploeggenoten beginnen aan de tweede wedstrijd van de voorbereiding. Ook de later teruggekeerde Karim El Ahmadi, Jordy Clasie en Kenneth Vermeer bleven aan de kant, net als Sven van Beek, Jean-Paul Boëtius en Miquel Nelom.

Van Bronckhorst stuurt woensdagmiddag de volgende basiself het veld in: Warner Hahn; Luke Wilkshire, Wessel Dammers, Calvin Verdonk, Lucas Woudenberg; Lex Immers, Jari Schuurman, Tonny Vilhena; Joey Sleegers, Mitchell Te Vrede en Elvis Manu.

Kamil Miazek, Rick Karsdorp, Terenco Kongolo, Marko Vejinovic, Bart Nieuwkoop, Jens Toornstra, Anass Achahbar, Bilal Basaçikoglu en Colin Kazim-Richards begonnen op de bank. Zondag werkt Feyenoord nog een oefenwedstrijd af in Oostenrijk, tegen Fortuna Düsseldorf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.