Real Madrid schrikt van horrorblessure Osasuna-verdediger

Reacties

Real Madrid boekte zaterdagavond een zwaarbevochten zege op hekkensluiter Osasuna (1-3), maar achteraf ging het vooral over de blessure van verdediger Tano Bonnín.

Real Madrid schrikt van horrorblessure Osasuna-verdediger

De 26-jarige verdediger kwam na een klein kwartier in botsing met Isco. Een ogenschijnlijk onschuldig moment, maar de Osasuna-verdediger maakte meteen een zwaar aangeslagen indruk. Waar Isco al snel weer opstond, werd de van de pijn kermende Tano minutenlang behandeld op het veld. Het leidde tot veel schrik bij Isco en met name Marcelo. Tano moest het veld per brancard verlaten en werd vervangen door David García.

Na de wedstrijd maakte Osasuna bekend dat de Spanjaard een dubbele beenbreuk heeft opgelopen aan de botsing met de Real Madrid-middenvelder. 'Zijn blessure kwam door een ongelukkige timing. We knalden met onze knieën tegen elkaar en hij bleef liggen', haalt Isco het moment terug op de clubsite van Real.

'Het is echt vreselijk dat hij zo'n erge blessure heeft opgelopen. Het spijt me en ik hoop dat hij zo snel mogelijk revalideert. Ik heb de beelden niet teruggezien. Het was een eng moment en het is afschuwelijk dat het gebeurd is', aldus Isco. Marcelo sloot zich daarbij aan. 'Het is pittig om dit soort dingen te zien, ik wil hem mijn beste wensen zenden, want hij heeft nog een carrière voor zich en ik hoop dat hij snel herstelt.'

Zidane
Trainer Zinedine Zidane bracht ook een steunbetuiging aan Tano, maar was wel blij dat zijn ploeg er uiteindelijk met de punten vandoor ging. 'We worden iedere week weer onder druk gezet door Barcelona en de andere concurrenten. We wisten dat Osasuna het ons lastig zou maken en dat we diep zouden moeten gaan, maar we zijn gelukkig met de drie punten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.