Ranieri krijgt champagnedouche tijdens persconferentie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ranieri krijgt champagnedouche tijdens persconferentie

• Na het in ontvangst nemen van de kampioensbeker kreeg manager Claudio Ranieri een champagnedouche van Christian Fuchs. Het zal nog wel lang onrustig blijven in Leicester!

'Om voorbereid te zijn, heb ik gevraagd hier in Amsterdam het trainingsveld niet te sproeien en hebben we op een droog veld getraind.'
Richting het mogelijke kampioensduel met De Graafschap wil Ajax-trainer Frank de Boer niets aan het toeval overlaten. Dus heeft hij besloten om het trainingsveld niet te sproeien. (De Telegraaf)

• Een goede aanleiding om een compilatie te laten zien van de hoogtepunten in de carrière van Ronaldinho moet je nooit laten schieten. De 36-jarige Braziliaan meldde vrijdag dat hij overweegt weer te gaan voetballen en dus laten we hieronder wat beelden zien van zijn hoogtijdagen. Geniet ervan!

'Arbeloa is een van de belangrijkse spelers waarmee ik gewerkt heb in mijn trainerscarrière. Hij is een goede speler en een exceptionele man. Arbeloa heeft altijd alles gegeven voor Real Madrid.'
Opvallend lovende woorden van José Mourinho voor rechtsback Álvaro Arbeloa. De 33-jarige verdediger is op een zijspoor geraakt bij Real Madrid, waar Mourinho een van zijn trainers was. (Marca)

De supporters van Hartlepool United hebben een bijzondere outfit uitgekozen voor de uitwedstrijd tegen Plymouth.

Zlatan Ibrahimovic doet alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, maar deze goal op de training bij Paris Saint-Germain zit er toch wel erg lekker in.

'Voor ons was het gewoon een beetje dollen, zoals broers dat onderling doen. Ook nu zit hij me te dollen. Hij belooft me van alles als ik mijn team een beetje extra motiveer. Wat allemaal? Nou, niks bijzonders hoor. Mag niet hè?'
• PSV-middenvelder Davy Pröpper kwam in opspraak toen hij tegenover Voetbal International vertelde dat hij zijn broertje Robin, die verdediger is bij De Graafschap, een vakantie had aangeboden bij een mogelijke zege op Ajax. Robin Pröpper, die overigens geschorst is, besluit daarom niet meer in details te treden. (De Volkskrant)

José Riga nam zaterdag ontslag bij Charlton Athletic. De gifbeker moest blijkbaar helemaal voor de manager, getuige onderstaande tikfout.

Ajax heeft een nieuw uitshirt en dus geeft de marketingafdeling deze cadeau aan BN'ers. Enzo Knol, Sunnery James en Nicky Romero zijn er maar wat blij mee.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.