Rabiot wijst met opvallende productie PSG de weg

Reacties

Paris Saint-Germain heeft na twee gelijke spelen het thuispubliek in Parijs weer kunnen trakteren op een zege. Toulouse was het slachtoffer (3-1).

Rabiot wijst met opvallende productie PSG de weg

Adrian Rabiot staat allerminst te boek als goalgetter. Tegen Toulouse overtrof de negentienjarige middenvelder zichzelf met twee doelpunten, waarmee hij zijn eigen recordtotaal van vorig seizoen al heeft geëvenaard. Op aangeven van Zlatan Ibrahimovic in de 27ste en van Javier Pastore in de 47ste minuut had hij zijn treffers te pakken.

Paris Saint-Germain maakte niet dezelfde fout als vorige week, toen het tegen Caen een 2-0 voorsprong uit handen gaf. Toulouse kwam weliswaar via Wissam Ben Yedder terug in de wedstrijd, maar verder liet PSG de Franse laagvlieger niet komen. Thiago Silva maakte in de 74ste minuut een einde aan de onzekerheid: 3-1.

PSG, dat dinsdag 1-1 in Parc des Princes speelde in de Champions League tegen Chelsea, heeft door de zege de koppositie veroverd. Olympique Lyon kan orde op zaken stellen als het zondag FC Nantes verslaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.