PSV zet in op De Jong als nieuwe spits, Dost alternatief

Reacties

Luuk de Jong is de belangrijkste gegadigde om de nieuwe spits van PSV te worden. De Eindhovense club hoopt de aanvaller te kunnen losweken bij Borussia Mönchengladbach.

PSV zet in op De Jong als nieuwe spits, Dost alternatief

De Jong tekende in 2012 een vijfjarig contract in Duitsland, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe. Hij werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Newcastle United. PSV zal zijn contract dus moeten afkopen. Gladbach is bereid aan een transfer mee te werken, maar De Jong zal flink wat moeten inleveren.

PSV hanteert een salarisplafond van een miljoen euro, De Jong verdient nu naar verluidt het drievoudige. Tijdens het EK 2012 behoorde hij nog tot de Oranje-selectie. Als alternatief voor De Jong wordt Bas Dost genoemd. Dost is bij VfL Wolfsburg uit de gratie geraakt.

Zakaria Bakkali zal waarschijnlijk vertrekken. De jonge Belg wil zijn contract niet verlengen en PSV stelt zich nu op het standpunt dat Bakkali dan maar moet worden verkocht. Afgelopen week meldde Red Bull Salzburg zich voor de speler, maar die heeft de belangstelling afgewezen. PSV zou tussen de twee en drie miljoen euro willen hebben voor Bakkali.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.