PSV wil onderhandelingen openen met Narsingh

Reacties

Tijdens de vorige transferperiode was er nog belangstelling van het Engelse West Bromwich Albion, maar PSV hoopt tijdens de winterse transferwindow rond de tafel te kunnen zitten met Luciano Narsingh om te praten over contractverlenging.

PSV wil onderhandelingen openen met Narsingh

Het contract van de international loopt volgend jaar zomer af, dus voor de club is het zaak om duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. Als er belangstelling voor Narsingh is, dan bestaat er een goede kans dat de aanvaller vertrekt.

Mocht dat niet gebeuren, dan is het de bedoeling dat Narsingh een nieuwe verbintenis tekent om te voorkomen dat hij komende zomer voor niets de deur uitwandelt. Hoewel Narsingh dit seizoen regelmatig door de eigen PSV-aanhang werd uitgefloten, deed hij in elf van de dertien Eredivisie-wedstrijden mee. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist.

De geboren Amsterdammer Narsingh werd door PSV in 2012 voor ongeveer vier miljoen euro overgenomen van SC Heerenveen. De Friese club plukte hem weg bij amateurclub Zeeburgia na mislukte avonturen bij Ajax en AZ. Inmiddels kwam Narsingh negentien keer uit voor het Nederlands elftal en scoorde daarin vier keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.