Ophef door alarm bij vertrek PSV-selectie naar Madrid

Reacties

PSV reist met twintig spelers af naar Spanje voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid van woensdagavond. Trainer Phillip Cocu laat al zijn zorgenkindjes thuis. Wel ontstond er enige ophef op Eindhoven Airport, waar een alarm afging. De selectie van PSV keerde daarom even terug naar De Herdgang.

Ophef door alarm bij vertrek PSV-selectie naar Madrid

De ziekenboeg van PSV is momenteel goed gevuld met Joshua Brenet als nieuwste patiënt. De 22-jarige back staat enkele weken buitenspel door de enkelblessure die hij zaterdag opliep in het uitduel met Willem II (0-0) en voegde zich daarmee bij middenvelders Andrés Guardado en Jorrit Hendrix en aanvaller Jürgen Locadia, die op de weg terug is van een liesblessure.

Davy Pröpper en Jeroen Zoet zitten wel bij de wedstrijdselectie van Cocu. Zoet maakte in Tilburg zijn rentree in de basis na een spierblessure, Pröpper viel in. Ook Jordy de Wijs en Ramon-Pascal Lundqvist stappen met het keurkorps van Cocu in het vliegtuig. Het werd wel iets later door een alarmmelding op Eindhoven Airport wegens een onbeheerde koffer. Na onderzoek bleek het vals alarm.

PSV strijdt woensdag in Madrid voor Europese overwintering. Met één punt uit de eerste vier duels zijn koploper Atlético en Bayern München niet meer te achterhalen. Nummer laatst Rostov, dat woensdag tegen Der Rekordmeister speelt en begin december naar Eindhoven, heeft dankzij het gelijkspel in Rusland tegen de landskampioen evenveel punten.

Selectie PSV:
Zoet, Pasveer, Jurjus; Isimat, Moreno, Arias, Schwaab, Pröpper, Pereiro, L. de Jong, S. de Jong, Narsingh, Poulsen, Willems, Jozefzoon, Ramselaar, Zinchenko, Bergwijn, De Wijs en Lundqvist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.