PSV wil Gerbrands vervroegd vastleggen

Reacties

PSV gaat Toon Gerbrands proberen los te weken bij AZ. De algemeen directeur van de Alkmaarders is formeel tot 1 september aan AZ verbonden, maar PSV wil hem het liefst per 1 juli aan boord hebben als opvolger van Tiny Sanders.

PSV wil Gerbrands vervroegd vastleggen

De 56-jarige Gerbrands heeft tot op heden alleen informeel contact gehad met PSV. Nu hij zijn afscheid bij AZ heeft aangekondigd, is het juiste moment aangebroken om de onderhandelingen officieel te maken. Dat zal naar verwachting op zeer korte termijn gebeuren.

Bij PSV zijn ze er zeker van dat Gerbrands de juiste man is om PSV bij de hand te nemen. Dat idee leeft niet alleen binnen de raad van commissarissen, maar ook bij clubicoon Guus Hiddink en enkele andere invloedrijke leden van de PSV-familie.

Sinds Gerbrands in 2002 werd aangesteld door de Alkmaarders, won AZ de landstitel, KNVB-beker en Johan Cruijff Schaal. Ook verhuisde de club naar het huidige AFAS Stadion. Zijn beste prestatie is zonder twijfel dat hij AZ door een moeilijke periode loodste tijdens de affaire rond voorzitter Dirk Scheringa en het faillissement van de DSB Bank. AZ is inmiddels financieel weer kerngezond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.