PSV neemt na seizoen afscheid van directeur Sanders

Tiny Sanders is bezig aan zijn laatste maanden bij PSV. De algemeen directeur vertrekt na vier 'boeiende, uitdagende, fascinerende, liefdevolle en energievretende jaren'.

PSV neemt na seizoen afscheid van directeur Sanders

Sanders heeft sinds zijn aantreden in 2010 de Eindhovense club onder andere financieel op het goede pad gekregen. De 56-jarige directeur gaat zijn in april aflopend contract niet verlengen, al zal hij op verzoek van de raad van commissarissen het seizoen wel afmaken.

'Hoewel eigenlijk vier jaar lang dit besluit in principe vaststond moet ik zeggen dat het ook een mooi moment is omdat PSV er eensgezind, met een heldere visie en structureel gezond voor staat', zei Sanders tijdens zijn nieuwjaarstoespraak.

'Mijn termijn zit er bijna op, het was in het begin een uitdaging met een verrassende wending toen bleek dat we financieel niet helemaal gezond waren. Maar het waren binnen PSV boeiende, uitdagende, fascinerende, liefdevolle en energievretende jaren, waar nu een einde aan gaat komen.'

'Ikzelf ben trots deel uit te mogen maken van dit kluppie, dat weet wat het wil en de mensen en de middelen heeft het ook te gaan doen. In het voorjaar van 2010 heb ik me voor (minimaal) vier jaar verbonden aan PSV. Inmiddels is het lange termijn voetbal beleid helder met een uitstekende, bij PSV passende bezetting van alle functies. Ook financieel, organisatorisch, commercieel en met marketing staan we er structureel gezond voor met een bezetting om trots op te zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen