PSV: wie mogen er nog weg?

Reacties

Met de komst van Bart Ramselaar en de aanstaande transfer van Siem de Jong doet PSV goede zaken op de transfermarkt. Ondertussen zijn er ook nog wat spelers die in aanmerking komen voor een vertrek. VI maakte een overzicht.

PSV: wie mogen er nog weg?

Simon Poulsen
De verdediger is mede door het nodige blessureleed niet geslaagd in Eindhoven. PSV heeft aangegeven mee te willen werken aan een transfer. Poulsen op zondagmiddag tegen VI: 'Ik wil gewoon graag spelen. Maar het is niet dat ik weg moet.' Concrete belangstelling is er nog niet voor de verdediger, die hardop denkt aan het buitenland. 

Luciano Narsingh
De aanvaller heeft nog een eenjarig contract en gaf vorige week aan dat de kans dat hij blijft negentig procent is. Bovendien kan hij zijn contract in Eindhoven verlengen. Toch bestaat er nog altijd een kans dat hij vertrekt. 'Mijn zaakwaarnemer weet wat ik wil. Nee, ik kan op dit moment niet zeggen waar mijn toekomst ligt. We gaan het zien', liet hij VI weten. 

Marcel Ritzmaier
De middenvelder stond zondagochtend nog gewoon op het trainingsveld bij PSV. De voormalig Cambuur- en NEC-huurling maakt het seizoen af bij Go Ahead Eagles, waar hij maandag medisch gekeurd wordt.

Florian Jozefzoon
Jozefzoon ontbrak op de zondagtraining van PSV. Hij kreeg toestemming van de club om met potentiële nieuwe werkgevers te praten. De aanvaller kan met de aanwezige concurrentie niet op speelminuten rekenen. Er is belangstelling voor hem vanuit de Tweede Bundesliga. 

Rai Vloet
De middenvelder zit in dezelfde situatie als Ritzmaier. 'Ik mag alleen verhuurd worden', laat Vloet weten. 'De Eredivisie-clubs in Nederland zitten al vol. Ik hoop dat er deze week wat komt. Het wordt een moeilijke keuze.' Er is wel interesse uit de Jupiler League voor Vloet.

Jetro Willems
Zijn situatie is vergelijkbaar met die van Narsingh. Willems heeft een eenjarig contract en kan bijtekenen in Eindhoven. Toch is een transfer nog altijd niet uitgesloten.

Adam Maher
Maher ligt tot de zomer van 2018 vast, maar mag na drie seizoenen waarin hij niet wist uit te groeien tot een onbetwiste basisspeler vertrekken. PSV wil hem het liefst verkopen, maar ook een verhuur is niet uitgesloten. Vanuit het buitenland is er volop belangstelling voor Maher.

Bovenstaande spelers mogen van PSV onder de juiste voorwaarden vertrekken, maar het is natuurlijk niet uitgesloten dat ook een andere speler vertrekt wanneer de club een niet te weigeren bod ontvangt. De transfermarkt sluit op 31 augustus om 23.59 uur.

Bekijk hier alle transfers van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.