PSV staat open voor verhuur Van Ooijen, stil rond Manolev

Stanislav Manolev mag in januari transfervrij vertrekken bij PSV, maar er is nog geen belangstelling voor de Bulgaarse rechtsback. Naar middenvelder Peter van Ooijen hebben wel enkele clubs gevraagd.

PSV staat open voor verhuur Van Ooijen, stil rond Manolev

PSV denkt dat een verhuurperiode goed zou zijn voor de ontwikkeling van Van Ooijen (21). 'Hij hoeft zeker niet weg, maar hij is toe aan speelminuten in de Eredivisie. Er is door een paar clubs geïnformeerd, maar concreet is dat nu nog niet. En als er niets voor hem komt, dan blijft hij gewoon bij ons', laat technisch manager Marcel Brands weten.

Indien Van Ooijen op huurbasis vertrekt, moet PSV beslissen of het de eenjarige optie in het contract van de middenvelder licht. 'Daar hebben we nog geen besluit over genomen', aldus Brands. Van Ooijen kwam dit seizoen een keer binnen de lijnen namens de hoofdmacht van PSV.

Rondom Manolev speelt momenteel niets. De 28-jarige Bulgaarse international kwam dit seizoen nog geen minuut in actie voor de hoofdmacht. De back, die de tweede helft van vorig seizoen op huurbasis bij Fulham doorbracht, speelde deze jaargang tien keer voor Jong PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen