PSV neemt geen risico met Bakkali, Wijnaldum start

PSV treedt in het uitduel met AC Milan aan met Georginio Wijnaldum in de basis. In tegenstelling tot Zakaria Bakkali is de PSV-aanvoerder voldoende hersteld van zijn fysieke malheur om vanaf de aftrap aan te treden in de return van de play-offs om een ticket voor de groepsfase van de Champions League. PSV neemt geen risico met Bakkali, die ook niet op de bank plaatsneemt.

PSV neemt geen risico met Bakkali, Wijnaldum start

Wijnaldum liep op bezoek bij Heracles Almelo (1-1) een enkelblessure op. Nadat hij dinsdag de groepstraining doorstond, kreeg hij groen licht voor een basisplaats in San Siro.

Dat geldt niet voor Bakkali. De Belgische aanvaller liep bij de nationale ploeg een liesblessure op en moest daardoor de voorbije duels van PSV missen. De zeventienjarige uitblinker van de eerste weken van dit seizoen zit in Milaan ook niet op de bank. PSV wil geen enkel risico met de jongeling nemen.

Verder had trainer Phillip Cocu geen verrassingen in petto. Zo koos hij in de spits opnieuw voor Tim Matavz, die in het heenduel in Eindhoven de eindstand op 1-1 bepaalde. Jürgen Locadia zit op de bank.

De volledige opstelling van PSV
Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Willems; Maher, Wijnaldum, Schaars; Park, Matavz, Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen