PSV licht optie op Pasveer: 'Spreekt vertrouwen uit'

Reacties

PSV heeft de optie in de verbintenis van Remko Pasveer gelicht. De keeper staat nu tot de zomer van 2018 onder contract bij de landskampioen.

PSV licht optie op Pasveer: 'Spreekt vertrouwen uit'

De 31-jarige Pasveer kwam vorig seizoen over van Heracles Almelo om de concurrentiestrijd aan te gaan met Jeroen Zoet. Die verloor hij, waarna zijn optredens zich beperkten tot wedstrijden in de Europa League en KNVB-beker. Pas nadat PSV zich had verzekerd van de landstitel, maakte de Tukker zijn competitiedebuut namens de Eindhovenaren in het gewonnen uitduel met Excelsior (2-3).

Onlangs gaf hij nog aan dat hij als sportman meer wilde spelen. Maar het signaal dat PSV nu afgeeft door de optie in zijn contract te lichten, doet hem goed. 'Er spreekt natuurlijk vertrouwen uit dat PSV mij nog een jaar langer aan de club verbonden wil houden. En ik moet zeggen: mij bevalt het ook uitstekend bij PSV', zegt hij op de site van zijn management.

Pasveer had aanvankelijk nog een contract tot medio 2017 bij PSV. In het verleden keepte hij voor FC Twente, Heracles Almelo en Go Ahead Eagles.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.