PSV krijgt Reyes aangeboden, Rekik blijft eerste optie

Reacties

De Mexicaan Diego Reyes (22) is bij PSV ter huur aangeboden. De verdediger van FC Porto, die al langer gevolgd wordt door de Eindhovenaren, is evenwel niet de eerste keus van de landskampioen. PSV gaat eerst proberen Karim Rekik definitief over te nemen van Manchester City.

PSV krijgt Reyes aangeboden, Rekik blijft eerste optie

Rekik vormde bij de kampioen het afgelopen seizoen het centrale verdedigingsduo met Jeffrey Bruma. Hoewel de Oranje-international bij City nog een contract tot medio 2016 heeft, wil PSV proberen hem over te nemen.

'Het doel is het in stand houden van de verdediging', zo duidt technisch manager Marcel Brands in gesprek met Voetbal International. 'Daarom heeft het vastleggen van Rekik prioriteit. Als dat niet lukt, gaan we verder kijken.'

Mocht Rekik niet kunnen worden binnengehaald, komt Reyes dus in beeld. De negentienvoudige international van Mexico ligt bij FC Porto nog vast tot medio 2018. Bij die club is hij geen vaste waarde. De Portugese topclub nam  hem in 2013 over van América. De Mexicanen ontvingen daarbij zeven miljoen euro.

Ook de 27-jarige Héctor Moreno staat al langer bij PSV op het lijstje als potentiële versterking. Hij komt momenteel voor Espanyol uit en stond in het verleden onder contract bij AZ. De Alkmaarders verkochten hem in 2011 voor vier miljoen euro aan de club uit Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.