PSV krijgt nogmaals bezoek van Maradona, Sjaak Swart over Feyenoord

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

PSV krijgt nogmaals bezoek van Maradona, Sjaak Swart over Feyenoord

'Elke voetballer wil spelen op een WK. Ik denk dat Zuid-Afrika momenteel één van de beste teams heeft van Afrika en dat moeten we bewijzen door ons te kwalificeren.' 
Thulani Serero kent een goede start van de competitie met Vitesse en dat heeft de middenvelder een oproep voor het nationale team van Zuid-Afrika opgeleverd. Tegenover FOX Sports geeft hij aan te hopen op het WK 2018 in Rusland.

• De Twitter-volgers van Baldok Town FC, een amateurclub uit Engeland, moesten het zondag de laatste tien minuten zonder updates doen. Verdediger Liam Kenna, verantwoordelijk voor het kanaal, moest namelijk invallen.

'Wesley is een scherpe speler die past bij het voetbal in de Premier League. Het is een beetje laat in de transferwindow, het zou fijner zijn geweest als dit eerder had plaatsgevonden. Volgende week spelen we al de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk'
• Voor bondscoach Dick Advocaat had de transfer van Wesley Hoedt naar Southampton wel wat eerder plaats mogen vinden, zo laat hij duidelijk weten aan De Telegraaf.

• PSV kreeg dinsdag nogmaals bezoek van Maradona. Nadat eerder Diego de wedstrijd PSV - AZ bezocht (3-2), was het nu de beurt aan broer Hugo Maradona. Hij liet zich rondleiden door het Philips Stadion.

'Die haat en nijd, daar heb je toch helemaal niks aan. Weg daarmee. Begrijp me goed, ik ben er dagen ziek van als Ajax verliest, ben misschien wel de fanatiekste supporter van allemaal. En natuurlijk moet Ajax altijd kampioen worden. Maar als de beste heeft gewonnen en dat niet Ajax was, dan kun je er toch niks meer aan doen. En om een schitterende competitie te hebben, moet er grote rivaliteit zijn, maar ook respect.' 
• Het werd Sjaak Swart niet door iedereen in dank afgenomen dat hij op het Gala Voetballer van het Jaar het Feyenoord-clublied 'Hand in hand, kameraden' meezong. Mister Ajax trekt zich hier tegenover De Telegraaf echter niets van aan. Hulde!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.