'PSV gaat bijna vier miljoen bieden voor Toivonen'

PSV gaat binnenkort een bod uitbrengen op Ola Toivonen, weet het Zweedse Sportbladet. De Eindhovense club zou veertig miljoen kronen (3,73 miljoen euro) over hebben voor de 22-jarige aanvaller van Malmö FF.

'PSV gaat bijna vier miljoen bieden voor Toivonen'

Scout Luc Nilis en trainer Huub Stevens zagen Toivonen al eens aan het werk en maandag was technisch directeur Jan Reker aanwezig bij Hammarby IF-Malmö FF (3-6). Toivonen scoorde zelf niet, maar was wel een van de uitblinkers aan de zijde van de gasten.

'Degenen die voor Ola op de tribune zaten, kunnen tevreden zijn. Hij speelde ongelooflijk goed', zegt Malmö's technisch directeur Hasse Borg in Sportbladet. 'Ik geef nooit commentaar op transfergeruchten, maar de lach op mijn gezicht zegt misschien wel genoeg. Over bedragen gaan we pas praten als we een concreet bod hebben ontvangen.'

Toivonen zelf houdt zich nog op de vlakte over een mogelijke transfer. 'Ik voel me vereerd dat ze naar me komen kijken. Het is extra leuk dat ik vandaag goed speelde. Verder laat ik het over aan mijn zaakwaarnemer.' Die belangenbehartiger, Martin Dahlin, liet niets los. 'Geen commentaar', was de Zweedse oud-international kortaf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen