PSV dreigt Pröpper kwijt te raken aan Zenit

Reacties

Zenit Sint-Petersburg heeft zich bij PSV gemeld voor Davy Pröpper. Bij de Russische nummer twee is de 25-jarige middenvelder de beoogde opvolger van Axel Witsel, die naar Tianjin Quanjian vertrok.

PSV dreigt Pröpper kwijt te raken aan Zenit

Een eerste bod van Zenit op Pröpper, die in Eindhoven nog een verbintenis tot medio 2020 heeft, werd door PSV afgewezen. De regerend landskampioen nam Pröpper in de zomer van 2015 over van Vitesse. Sindsdien speelde de viervoudig international 72 officiële duels voor de Eindhovenaren.

PSV haalde met Marco van Ginkel deze transferperiode al een middenvelder naar Eindhoven. De huidige nummer drie van de Eredivisie heeft met Bart Ramselaar, Andrés Guardado, Siem de Jong en Jorrit Hendrix bovendien nog vier ervaren middenvelders onder contract staan.

Hoofdtrainer Phillip Cocu liet vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie weten dat hij verwacht dat Pröpper zaterdag tegen Heracles Almelo gewoon inzetbaar is. Hij zei niet te rekenen op een transfer van de middenvelder: 'Ik ga ervan uit dat hij het seizoen bij PSV afmaakt.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.