PSV dankzij Locadia langs Olympique Lyon

Reacties

Jürgen Locadia heeft PSV de tweede oefenzege in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bezorgd. Olympique Lyon werd verslagen door de ploeg van trainer Phillip Cocu (0-2).

PSV dankzij Locadia langs Olympique Lyon

Net als PSV had ook Lyon zijn eerste wedstrijd in de strijd om de Valais Cup verloren. Zaterdag was FC Basel met 3-2 te sterk voor de Eindhovenaren, terwijl Sion Lyon met 1-0 versloeg. De tweede wedstrijd voor beide ploegen leek zonder doelpunten te eindigen, maar Locadia besloot anders.

PSV, dat nog speelde zonder aankopen Gastón Pereiro en Davy Pröpper, kwam zelden in de problemen. Maar de landskampioen liet zelf ook nauwelijks iets zien. Na ruim een uur testte Locadia doelman Mathieu Gorgelin pas voor het eerst na een goede steekpass van Adam Maher.

Een klein kwartier voor tijd kwam Gorgelin wild uit en op de rand van het strafschopgebied beukte hij Rai Vloet omver. Er werd een penalty toegekend en die werd door Locadia feilloos binnengeschoten. De spits bepaalde in de 89ste minuut de eindstand op 0-2, door van dichtbij zijn tweede van de avond binnen te tikken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.