PSG wint ook tegen Leicester City overtuigend

Paris Saint-Germain heeft ook zijn derde oefenduel in de strijd om de International Champions Cup met overtuiging gewonnen. Na zeges op Internazionale en Real Madrid (beide 3-1) werd nu Leicester City aan de kant gezet. De Engelse kampioen had weinig in te brengen: 4-0.

Halverwege het eerste bedrijf kwam PSG op voorsprong. Edinson Cavani benutte een strafschop. Nog voor rust werd het 2-0. Jonathan Ikone schoot bij de eerste paal binnen.

Ook na rust kon Leicester City PSG niet bijbenen. Na ruim een uur kopte Lucas Moura de 3-0 op het scorebord en in de laatste minuut van de reguliere speeltijd bepaalde invaller Odsonne Edouard de eindstand op 4-0 door oog in oog met Kasper Schmeichel koeltjes af te ronden.

Daardoor is PSG voorlopig de trotse koploper in de strijd om de International Champions Cup. Leicester City, dat eerder na strafschoppen won van Celtic, neemt het woensdag nog op tegen Barcelona.