PSG wacht niet meer op 'ongemotiveerde' Fred

Paris Saint-Germain heeft het gehad met Fred. De club heeft de onderhandelingen over een transfer van de spits van Olympique Lyon stopgezet.

PSG wacht niet meer op 'ongemotiveerde' Fred

'We hebben de onderhandelingen met Olympique Lyon over Fred afgesloten. We hebben geen antwoord ontvangen voor 16 januari, zoals de leiding van PSG had gevraagd aan de leiding van Olympique Lyon', luidt de officiële verklaring op de website van PSG.

Lyon had in december nog laten weten dat er over een transfer van Fred te praten viel. Voorzitter Jean-Marie Aulas had zelfs verteld dat hij liever heeft dat de negenvoudig international bij de Parijse club tekent, dan dat hij uit Frankrijk vertrekt.

Fred zelf is het struikelblok, aldus de Parijse club. 'De speler Fred heeft geen contact opgenomen met de leiding van PSG, zoals was voorgesteld aan zijn zaakwaarnemers. Zijn gebrek aan motivatie en zijn voorkeur voor het financiële aspect van zijn contract, vormen voor ons de reden ons aanbod terug te trekken.'

Het heeft er alle schijn van dat Tottenham Hotspur de voorkeur geniet van Fred. De 24-jarige aanvaller heeft van de Londense club een contractaanbieding voor 4,5 jaar tegen een jaarsalaris van vier miljoen euro, zo meldt L'Equipe. Tottenham zou twaalf miljoen euro willen neertellen voor de transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen