Lyon: 'Fred bijna rond met Paris Saint-Germain'

Olympique Lyon en Fred staan op het punt van scheiden. De Braziliaanse spits zou zeer geliefd zijn bij tal van andere clubs en staat op het punt te tekenen bij Paris Saint-Germain.

Lyon: 'Fred bijna rond met Paris Saint-Germain'

Fred heeft zich sinds de jaarwisseling niet meer gemeld bij Lyon en heeft de Franse kampioen nog geen teken van leven gegeven. De negenvoudig international is teleurgesteld omdat hij dit seizoen een bijrol heeft. In tal van media worden vervolgens al flink wat geïnteresseerde clubs aan de 24-jarige speler gelinkt waaronder Manchester City en Tottenham Hotspur.

Na de met 4-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Créteil vertelde technisch manager Bernard Lacombe dat het zeer waarschijnlijk is dat Fred in Frankrijk blijft. 'Fred staat op het punt een akkoord te bereiken met Paris', verklaart Lacombe op de website van Olympique Lyon.

In L'Equipe had Fred afgelopen weekeinde al verteld geïnteresseerd te zijn in de club uit Parijs. 'Jazeker, Paris interesseert me. Oké, de club staat er nu niet zo goed voor, maar het blijft een grote club, met een goede organisatie, een magnifiek stadion, een goede trainer en een mooie selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen