'PSG ondanks veel talent niet hetzelfde zonder Ibrahimovic'

Reacties

Een dag vóór de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona is het nog altijd onzeker of Zlatan Ibrahimovic met Paris Saint-Germain kan aantreden tegen zijn oude club, waar de ziekenboeg juist langzaam maar zeker leeg loopt.

'PSG ondanks veel talent niet hetzelfde zonder Ibrahimovic'

Het treffen met Barça in Parc des Princes is vooral voor de Parijzenaren van groot belang. Trainer Laurent Blanc zou van voorzitter Nasser Al-Khelaïfi te horen hebben gekregen dat hij moet winnen, wil hij zijn baan behouden. De voortekenen zijn weinig hoopgevend. Niet alleen speelde PSG drie van de laatste vier wedstrijden gelijk, ook kampen Ibrahimovic en Ezequiel Lavezzi met blessures.

En vooral de afwezigheid van Ibrahimovic valt de Franse kampioen zwaar, zo stelt Jérémy Mathieu. 'PSG is een ploeg met veel talent, maar zonder Ibrahimovic is het team niet hetzelfde', vertelde de Franse verdediger in aanloop naar de kraker in de CL-groep van Ajax. 'Desondanks zullen we voor de volle honderd procent geconcentreerd moeten zijn om een goed resultaat te halen.'

Mathieu is pas sinds afgelopen zomer speler van Barcelona, dat hem voor twintig miljoen euro overnam van Valencia. De dertigjarige Fransman was in vijf van de zeven duels basisspeler, maar ziet met Jordi Alba en Gerard Piqué twee concurrenten terugkeren van blessureleed. Rechtsback Douglas moet verstek laten door een voetblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.