Blanc begrijpt vraagtekens bij blessures Ibrahimovic

Reacties

Zlatan Ibrahimovic laat het Ligue 1-duel met Toulouse lopen. Bij Paris Saint-Germain leeft de hoop dat de Zweed in de Champions League tegen Barcelona wel weer van de partij is.

Blanc begrijpt vraagtekens bij blessures Ibrahimovic

Ibrahimovic ontbrak woensdag tegen Caen (2-0 winst) vanwege een hielblessure, waar hij eerder dit seizoen tegen Evian eveneens verstek moest laten gaan door fysieke ongemakken. Dat de aanvoerder weer niet binnen de lijnen kan komen 'roept vragen op' over de blessuregevoeligheid van Ibrahimovic, erkent trainer Laurent Blanc.

'Maar het hoort er ook bij. Hij heeft zich tegen SC Bastia op een bijzondere manier geblesseerd. Het was een ongewone blessure', aldus Blanc een dag voor het duel met Toulouse. 'En daarna heeft hij een tik tegen een hiel gekregen. Dat kan gebeuren, maar ik zie niet meer dan dat.'

Voor Ibrahimovic is de ontmoeting met Barcelona extra bijzonder omdat hij vijf jaar geleden een weinig gelukkig jaar kende in Camp Nou. Dinsdag staan de twee Europese grootmachten in Parc de Princes tegenover elkaar in de groep waarin ook Ajax zit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.