PSG heeft aangevallen speelster na zes maanden schorsing terug

Reacties

Kheira Hamraoui maakt na ruim een half jaar weer deel uit van de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain. Donderdagavond speelt die ploeg in de Champions League tegen Chelsea. De Française was in april uit de selectie gezet na een ruzie met haar ploeggenoten.

PSG heeft aangevallen speelster na zes maanden schorsing terug
© Pro Shots

In september 2021 werd Hamraoui door een groep mannen aangevallen, die voor vijfhonderd euro waren ingehuurd door haar ploeggenote Aminata Diallo. Diallo had de bedoeling dat Hamraoui zodanig zou worden toegetakeld dat ze voorlopig niet meer kon voetballen. Dit zou voortkomen uit jaloezie, zo luidde één van de conclusies in het politieonderzoek. Diallo, die inmiddels niet meer bij PSG speelt, ontkent overigens iedere betrokkenheid bij de zaak, maar zat wel een tijdje in de gevangenis.

Diallo kwam recent vrij, hetgeen bij het slachtoffer van haar kwaadaardige plan voor angst zorgt. Hamraoui maakte alweer een paar weken deel uit van de A-selectie, maar ze kwam nog niet aan spelen toe. In dit prachtige affiche tegen de Londenaren komt daar dus wellicht verandering in.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.