Poyet toont wél interesse in managerspost Swansea

Reacties

Gustavo Poyet heeft laten weten open te staan voor een terugkeer naar de Premier League, waar hij bij Swansea City de ontslagen Garry Monk moet opvolgen.

Poyet toont wél interesse in managerspost Swansea

De zoektocht naar een nieuwe manager ontaardde deze week in een ware soap. Brendan Rodgers had geen zin in een terugkeer bij zijn oude club, David Moyes bedankte, net als Dennis Bergkamp. Er zou volgens de media zelfs gesproken zijn met Ryan Giggs en zelfs de namen Phillip Cocu en Frank de Boer werden genoemd.

Aan de komst van Poyet zit ook een bijzonder verhaal, want amper zes weken geleden tekende de Uruguayaan nog een contract tot het einde van dit seizoen bij AEK Athene. Na vier zeges in zes wedstrijden flirt hij nu dus al openlijk met andere clubs. De BBC meldt nu dat Poyet Swansea ziet zitten. Wel kunnen de Grieken nog een afkoopsom voor hem vragen.

Swansea wil op 20 december een nieuwe manager op de bank hebben, als de club het thuis opneemt tegen West Ham United. Alan Curtis neemt zaterdag de honneurs waar als de club op bezoek gaat bij Manchester City. Poyet (48) stond in Engeland eerder al op eigen benen bij Brighton & Hove Albion en Sunderland. Bij de laatste club werd hij begin dit jaar ontslagen, waarna Dick Advocaat de club in de Premier League hield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.