Pijnlijke thuisnederlaag Sneijder & co tegen hekkensluiter

Reacties

Galatasaray is vier dagen na de uitschakeling in de Champions League pijnlijk onderuit gegaan in de Süper Lig. Met Wesley Sneijder in de basis ging de ploeg van trainer Roberto Mancini thuis onderuit tegen Kayserispor (0-1).

Pijnlijke thuisnederlaag Sneijder & co tegen hekkensluiter

Dinsdag verloor Galatasaray met 2-0 bij Chelsea, nadat de heenwedstrijd in Istanbul in een 1-1 gelijkspel was geëindigd. De Turken hadden weinig in te brengen in Londen en de klap van de uitschakeling kwam blijkbaar hard aan, want tegen Kayserispor gaf het opnieuw niet thuis.

Lang leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar Pablo Nicolas Mouche maakte kort voor tijd de winnende treffer namens Kayserispor. De spits kreeg kort daarna zijn tweede gele kaart, maar de bezoekers - waar Ömer Bayram en Diego Biseswar in de basis startten - bleven overeind.

Door de nederlaag heeft Galatasaray nu 49 punten uit 26 wedstrijden. Koploper Fenerbahçe heeft vijf punten meer en twee duels minder gespeeld. Kayserispor blijft ondanks de verrassende zege hekkensluiter in Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.