Pijnlijke statistiek biedt Van Bronckhorst weinig hoop

Reacties

Rangers FC moet na de verloren Old Firm vrezen voor een Europese uitschakeling. Het bezoek aan Braga in de Europa League werd een pijnlijke avond voor manager Giovanni van Bronckhorst.

Pijnlijke statistiek biedt Van Bronckhorst weinig hoop
© Pro Shots
Sporting Braga
Sporting Braga
1 - 0
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Braga had donderdag aan één doelpunt genoeg om Rangers na de verloren Schotse kraker een nieuwe tik te geven. Dat kwam ook door de onmacht van de bezoekers uit Glasgow, waar het gemis van de geblesseerde Alfredo Morelos werd gevoeld. Voor het eerst sinds november 2009 slaagden The Gers er in Europees verband niet in dan ook maar één keer op het vijandelijke doel te schieten.

Voor Van Bronckhorst is er geen man overboord. 'Uiteindelijk is de marge maar één doelpunt. Volgende week staat ons eigen publiek achter ons. Het zal een zeer vijandige sfeer zijn, die overweldigend zal zijn. We moeten alles geven om door te gaan naar de halve finale. Onze uitgangspositie had natuurlijk beter kunnen zijn, maar ook slechter.'

De slechte beurt van Rangers was ook slecht nieuws voor het Nederlandse voetbal, dat met Portugal in een coëfficiënten-strijd is gewikkeld. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.