Piazon valt in de smaak bij Eintracht Frankfurt

Reacties

Zijn verblijf bij Vitesse liep uiteindelijk uit op een teleurstelling, maar bij Eintracht Frankfurt zijn ze dolblij met Lucas Piazon. Het seizoen is nog niet zo lang onderweg, of de Duitse club spreekt al de hoop uit dat het ook volgend seizoen kan beschikken over de Chelsea-huurling.

Piazon valt in de smaak bij Eintracht Frankfurt

De Braziliaan kwam tot nu toe vijf keer in actie voor de nummer vijf van de Bundesliga. Bij zijn laatste optreden, toen hij vlak voor tijd mocht invallen tegen HSV, eiste Piazon de hoofdrol voor zich op. Hij ramde een vrije trap in de allerlaatste minuut schitterend binnen en bezorgde zijn ploeg zo de overwinning in Hamburg: 1-2.

Mede daardoor ziet algemeen directeur Bruno Hubner van de Duitse club graag dat Piazon nóg een jaar blijft bij Eintracht, dat hem voor dit hele seizoen huurt van Chelsea. 'We gaan dat zeker bespreken', laat hij aan BILD weten. 'Chelsea wil hem misschien nog wel een jaar uitlenen, en ik denk dat de Bundesliga het ideale podium is voor Lucas. Hier kan hij fysiek harder worden en een grote stap maken in zijn ontwikkeling.'

Vorig seizoen werd Piazon nog verhuurd aan Vitesse, waar hij eveneens goed begon aan het seizoen. Naarmate de tijd vorderde raakte hij echter uit de gratie bij trainer Peter Bosz. Uiteindelijk moest Piazon het doen met invalbeurten, waarna hij tijdens het competitieslot zelfs helemaal niet meer bij de wedstrijdselectie zat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.