Periode vol onzekerheid wacht voor De Graafschap

Reacties

Speelt De Graafschap komend seizoen in de Jupiler League of de Eredivisie? Door de hoogst opmerkelijke situatie die ontstaan is rond FC Twente weten De Superboeren het antwoord zelf ook niet. Dankzij de zege van Willem II op NAC Breda lijkt De Graafschap ook volgend seizoen weer op het hoogste niveau te spelen.

Periode vol onzekerheid wacht voor De Graafschap

Zondagmiddag legde Go Ahead Eagles ten koste van De Graafschap beslag op een Eredivisie-ticket. De teleurstelling bij de thuisploeg was groot op De Vijverberg, maar de kans is groot dat de ploeg van trainer Jan Vreman de plaats van FC Twente inneemt.

De licentiecommissie van de KNVB kwam in aanloop naar de cruciale duels in de nacompetitie met een voorgenomen besluit om FC Twente naar de Jupiler League te laten degraderen. De Enschedese club ging daar niet mee akkoord en spande al een kort geding aan. De onduidelijkheid blijft zo groot, ook in Doetinchem.

'De KNVB moet nu kleur bekennen', aldus De Superboeren op hun Twitter-account. 'De Graafschap baalt dat er op dit moment geen enkele duidelijkheid is inzake procedure rond het beroep van FC Twente. We gaan uit van Eredivisie, maar hebben geen honderd procent garantie!'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.