Pellegrini stelt fans gerust: 'Geen overstap naar City'

Manuel Pellegrini ontkent dat hij overstapt van Málaga naar Manchester City. Engelse media berichtten dat hij komende zomer manager Roberto Mancini opvolgt, maar daar is geen sprake van.

Pellegrini stelt fans gerust: 'Geen overstap naar City'

'Er is niets getekend, er is geen akkoord. Ik heb met Málaga afgesproken dat ik niet met andere clubs praat', verklaart de 59-jarige oefenmeester uit Chili op de clubwebsite. 'Het vervult me wel van trots dat ik elk jaar in de belangstelling sta van topclubs.'

Na de 1-0 nederlaag tegen Wigan Athletic in de FA Cup-finale gaf Mancini aan niet te vrezen voor zijn toekomst bij City, maar de geruchten over een afscheid namen de dagen daarna alleen maar toe. De clubleiding zou al gesproken hebben met de agent van Pellegrini, die eerder trainer was van Real Madrid.

Pellegrini bereikte dit seizoen met Málaga de kwartfinales van de Champions League, waarin het werd uitgeschakeld door Borussia Dortmund. In de Primera División strijdt het nog om plaatsing voor de Europa League, maar vanwege financieel wanbeleid mag het daarin niet uitkomen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen