Pellè: 'Ik wist niet wat ik moest doen na mijn goal'

Reacties

Graziano Pellè moest lang wachten op zijn afscheid bij Feyenoord, maar excelleerde wel op 'het perfecte moment'. De spits van Southampton nam een van de drie treffers voor zijn rekening.

Pellè: 'Ik wist niet wat ik moest doen na mijn goal'

'Ik heb heel lang op dit moment gewacht, maar wist wel dat het mooi zou worden. Door het schema van de Premier League en de Italiaanse nationale ploeg kwam het er steeds maar niet van, maar misschien was dit wel het perfecte moment', aldus Pellè tegenover FOX Sports na de oefenzege (0-3).

Want niet alleen publiekslieveling Jordy Clasie, die deze zomer naar Southampton vertrok, maar ook Pellè werd met open armen ontvangen bij zijn rentree in De Kuip. 'Feyenoord zit in mijn hart. Hier spelen was fanatastisch, maar ik wilde graag de stap maken naar de Premier League.'

Emotioneel
En Pellè deed donderdagavond wat de Rotterdamse fans jarenlang gewend waren voor hun voormalige spits: scoren. Het leverde een zeldzaam tafereel op, want de Italiaan werd toegejuicht door fans van de tegenstander. 'Ik wist niet wat ik moest doen', erkent de lange aanvaller. 'Ik wil altijd scoren, maar dit was wel heel emotioneel voor me.'

Waar Pellè er inmiddels al een jaar op heeft zitten in de zware Engelse competitie, wacht voor Clasie in begin augustus zijn vuurdoop. 'Hij zal zich moeten bewijzen, maar ik heb er alle vertrouwen in. Maar de Premier League is wel iets anders, dus makkelijk zal het niet worden', zegt Pellè tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.