Peersman akkoord met vijf duels schorsing

Reacties

Marvin Peersman is voor liefst vijf duels geschorst. De Belgische mandekker van FC Dordrecht kreeg direct rood tijdens de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht (6-1) en ging akkoord met het stevige voorstel van de aanklager betaald voetbal, die van 'ernstig gemeen spel' sprak.

Peersman akkoord met vijf duels schorsing

In de laatste minuut van het grimmige duel van zondag, waarin Utrechter Willem Janssen en Dordtenaar Josimar Lima (beiden twee keer geel) ook al van het veld waren gestuurd, pleegde Peersman een stevige aanslag op de enkels van tegenstander Rubio Rubin.

Voor Peersman is het al de tweede rode kaart dit seizoen. Hij deelt hiermee de koppositie in de Eredivisie met ploeggenoten Ilias Haddad en de eerder genoemde Lima. Peersman kreeg wel als enige twee keer direct rood.

De KNVB is mede door dat verleden van Peersman tot de zware straf gekomen. Vanuit Zeist volgt de mededeling dat de schorsing tot stand is gekomen 'rekening houdende met zijn strafkaart'.

Door de straf mist Peersman de duels met PSV (uit), Go Ahead Eagles (thuis), FC Groningen (uit), Feyenoord (thuis) en Willem II (uit).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.