Brandts baalt van zware nederlaag en 'domme rode kaarten'

Reacties

FC Dordrecht beleefde in Utrecht een dramatische middag, waarbij trainer Ernie Brandts na afloop ook baalde van de 'domme' rode kaarten voor zijn ploeg.

Brandts baalt van zware nederlaag en 'domme rode kaarten'

FC Dordrecht verloor niet alleen de wedstrijd met grote cijfers (6-1), maar in het laatste kwartier ook Josimar Lima en diens opvolger als aanvoerder Marvin Peersman. De twee verdedigers kregen de rode kaart na onbesuisde acties. Lima incasseerde twee keer geel, Peersman werd direct van het veld gestuurd door scheidsrechter Reinold Wiedemeijer.

'Het was treurig en triest voor ons. Ik had meer verwacht van deze wedstrijd', zei trainer Ernie Brandts tegen FOX Sports. 'Bij FC Utrecht was er ook geen prettige sfeer gezien de voorgeschiedenis (onder meer de affaire-Anouar Kali, red.), maar we hebben de mogelijkheid laten liggen om hier punten te pakken. We zijn afgetroefd op strijd en passie. Ik baal van de 6-1 nederlaag én de domme rode kaarten.'

De uitsluitingen leveren Lima en Peersman een schorsing op voor minimaal één duel. Komende zondag op bezoek bij koploper PSV moet Dordrecht daarom aantreden zonder zijn vaste centrale duo. 'We hebben 24 fitte spelers, dus we hebben er nog genoeg over om een team op te stellen', aldus Brandts.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.