PEC Zwolle vindt in De Gunst opvolger Hake

Reacties

Gert Peter de Gunst wordt de nieuwe rechterhand van trainer Ron Jans bij PEC Zwolle, dat daarmee het vertrek van René Hake naar FC Twente heeft opgevangen.

PEC Zwolle vindt in De Gunst opvolger Hake

PEC Zwolle heeft ingestemd met de terugkeer van René Hake naar Enschede, waar hij assistent wordt van Alfred Schreuder. De Overijsselse club heeft direct de vacature opgevuld met iemand uit eigen gelederen. De Gunst wordt de nieuwe rechterhand van trainer Ron Jans.

De Gunst maakte al deel uit van de technische staf, maar schuift nu een plaatsje op. Albert van der Haar (39), die de A1-junioren van PEC Zwolle onder zijn hoede had, maakt de overstap naar de begeleiding van de hoofdmacht.

'We hebben het beleid dat we onze eigen mensen kansen willen geven', zegt technisch directeur Gerard Nijkamp . 'In dit geval hebben we niet eens overwogen om buiten de club naar een opvolger te zoeken. Gert Peter schuift door en met Albert voegen we een clubman toe aan de technische staf, die de afgelopen seizoenen ervaring heeft opgedaan als trainer/coach van PEC Zwolle onder 19.' 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.